Wednesday, December 22, 2021

Uppsats om medicinsk marijuana

Uppsats om medicinsk marijuana



Med andra ord bekräftade den nya forskningen att marijuana verkligen har medicinska fördelar. USA: Cengage Learning, uppsats om medicinsk marijuana, Om patienten provar alla andra alternativ och inget av dem fungerar, bör läkaren överväga att utfärda ett medicinskt marijuanakort. Medan många individer känner till […]. En annan fördel med medicinsk marijuana är biverkningarna, jämfört med andra förskrivna läkemedel som antidepressiva eller adderall. Vissa motståndare till legalisering av marijuana är säkra på att om denna drog blir uppsats om medicinsk marijuana, läkarna, som har rätt att prenumerera på det skulle bli en del av svarta marknadens kedja för distribution av läkemedel, istället för att förbjuda dem strikt till dem som behöver det på grund av sina sjukdomar. Detta kan mycket ofta leda till lungcancer som dödar människor varje dag.





Citera denna sida



Varför är en växt som kan hjälpa miljoner olaglig? Marijuana har ett överflöd av medicinska behandlingar och användningsområden, till ett mycket mer överkomligt pris än andra mediciner, uppsats om medicinsk marijuana. Inte bara det, biverkningarna är mycket mindre allvarliga än för ordinerade mediciner för uppsats om medicinsk marijuana, depression osv. Trettiotvå av de femtio delstaterna har redan legaliserat eller börjat legalisera marijuana. Medicinsk marijuana bör legaliseras i USA och utnyttja de medicinska fördelar som det erbjuder.


Marijuana har använts för naturläkemedel i århundraden. Nya medicinska användningsområden har redan upptäckts. Med ytterligare forskning och statligt stöd kan möjligheterna och användningarna för marijuana vara oändliga. Det finns över cannabinoider i marijuana, uppsats om medicinsk marijuana. Hur det fungerar. Marijuana används redan för att behandla många olika sjukdomar och smärtlindring. Marijuana är van vid uppsats om medicinsk marijuana tusentals människor. Statligt stöd kan ta det till nästa nivå. Mångsidigheten är också en stor fördel, vilket gör den unik för varje patient.


Marijuana finns i många former inklusive ätbara produkter, knoppar, oljor, krämer och sprayer. Att göra det mer av en medicin och undvika behovet av att röka. En annan fördel med medicinsk marijuana är biverkningarna, jämfört med andra förskrivna läkemedel som antidepressiva eller adderall. Biverkningar orsakade av marijuana är ofta mycket mindre allvarliga än de av antidepressiva eller medicinskt kända som SSRI och SNRI. Som någon som ordinerats adderall och ett antidepressivt läkemedel, är det en skrämmande känsla att lära sig biverkningarna för första gången, uppsats om medicinsk marijuana.


Priset är också en stor faktor. Utan bra försäkring tvingas vissa depressionsoffer gå obehandlade på grund av priset på medicinen, terapin, etc. Ingen ska tvingas leva med obehandlad depression eller ångest. Självmord är den näst största dödsorsaken för unga människor, orsakad av depression och känsla av hopplöshet. Medicinsk marijuana kan stoppa människor från att gå obehandlade, och kanske till och med drastiskt förändra antalet självmord som inträffar varje år. Medicinsk marijuana har använts för att behandla tusentals och kan potentiellt hjälpa många fler. Med ett stort utbud av behandlingsalternativ och mindre allvarliga biverkningar av medicinerna än mediciner som för närvarande ordineras.


Det verkar vara ett ganska självklart beslut. Medicinsk marijuana borde vara lagligt i hela USA, och slutligen utnyttja all dess potential. Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla uppsats om medicinsk marijuana Få ditt pris Hur det fungerar.





gatsby uppsatser



De som är emot legaliseringen av medicinsk marijuana tar också upp idén att om det legaliserades, kommer tonåringar och de under 21 år att ha lättare att få det. Tanken är att tonåringar ska känna någon som är över 21 och be personen att ge dem marijuana med sitt medicinkort. Medicinsk marijuana kan endast erhållas genom apotek som är godkända av regeringen, så handlingen av en ung vuxen som får marijuana från en patient är högst olaglig. En studie gjordes för att avgöra om det finns ett samband mellan marijuanaanvändning bland tonåringar och unga vuxna och lättillgänglighet med antalet medicinska marijuanakort på länsnivå.


Den här studien visar att bara för att en tonåring bor i ett område där många människor har medicinska marijuana-kort, är det inte mer troligt att de får tillgång till marijuana eller använder det illegalt. Människor som är emot legaliseringen av medicinsk marijuana hävdar också idén att människor som vill skaffa ett medicinskt marijuanakort kommer att berätta för sin läkare vad de vill höra bara så att de kan få ett kort och bli hög. Det är sant att vissa människor går till sin läkare och hävdar att de får huvudvärk och behöver få medicinsk marijuana. Dessa människor har inte för avsikt att använda marijuana för medicinska ändamål, men de har ett kort så det är fortfarande lagligt.


Ingen har ännu kommit på en plan för att sålla ut de patienter som verkligen behöver marijuana för sitt medicinska syfte från de som bara vill bli hög. För att lösa detta problem måste läkare ha en striktare process för att utfärda medicinska marijuanakort. Om en patient är intresserad av att använda cannabis för sin sjukdom måste de testas för att säkerställa att de verkligen har den sjukdomen och kommer att dra nytta av medicinsk marijuana. Lagen säger att patienter ska diagnostiseras med tillståndet, inte bara säga att de har det.


När statens lag säger diagnostiserat menar de av en legitimerad läkare, inte en självdiagnos. Om en person visar sig inte ha tillståndet, eller det är fastställt att de inte kommer att dra nytta av medicinsk marijuana, bör deras begäran avvisas. Ett annat sätt att stoppa människor från att skaffa medicinska marijuanakort bara för att bli höga skulle vara att använda marijuana som en sista utväg. Med sista utvägsmedicin menar jag att patienten har provat alla andra alternativ för sitt tillstånd och ingen av dem har fungerat. Om patienten provar alla andra alternativ och inget av dem fungerar, bör läkaren överväga att utfärda ett medicinskt marijuanakort.


Cannabis är en växt som har så många fördelaktiga användningsområden för mänskligheten. Ändå är dess användning begränsad. Marijuana har setts rädda liv för personer med epilepsi. Det har visat sig göra att de som är extremt svaga från kemoterapi kan äta. Det har visat sig hjälpa dem som har fruktansvärda muskelsmärtor och migränhuvudvärk. Det har lättat på stressen för många människor och hjälpt dem som har extrem ångest. Inga dödsfall har någonsin rapporterats från en överdos av marijuana, men oavsiktliga överdoser av receptbelagda piller inträffar varje dag. För vissa människor är marijuana det enda som får dem att må bättre. Om de bor utanför en av de 21 stater som har legaliserat medicinsk marijuana riskerar de att bli arresterade även om de använder marijuana för medicinska ändamål.


Dessa skatteintäkter kan användas för att skapa bättre drogutbildningsprogram, förbättra kollektivtrafiken, skapa program för offentliga arbeten och många andra saker. Cannabis är en växt som har oändliga möjligheter. Vetenskapen har bevisat sitt medicinska värde och det är dags att vi erkänner det arbete som dessa forskare har gjort och legaliserar marijuana för medicinska ändamål. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Marijuana Medicinsk Marijuana. Medicinsk Marijuana 8 augusti Anställ verifierad författare. Exempel på medicinsk marijuanauppsats. Relaterade uppsatser. Legalisering av medicinsk marijuana Medicinsk marijuana argumenterande uppsats Medicinsk marijuanauppsats Forskningsdokument Jag bestämde mig för varför marijuana är dåligt Kriget mot marijuana bör marijuana legaliseras?


Legalisering av marijuana Marijuana vs alkohol Legalisering av marijuana i USA. S Legalisering av marijuana Argument om marijuana. Ett tidsbegränsat erbjudande! Medicinsk marijuanaanvändning kan spåras tillbaka så tidigt som B. C när en kejsare vid namn Shen Neng hade hånat cannabiste som en behandling mot gikt. Reumatism Och även dåligt minne. Han hade skrivit en bok som heter Mitch Earleywine, han är professor i Marijuana Marijuana Legalization Medical Marijuana. Bör medicinsk marijuana legaliseras? Kontroversen kring användningen av marijuana gör många osäkra. Men är detta stigma berättigat? Efter att ha undersökt frågan och övervägt fördelarna och nackdelarna med legalisering av medicinsk marijuana, är jag benägen att tro att det dåliga ryktet Medical Marijuana.


Cannabis är en naturlig växt som har många kemiska egenskaper. Med sådana egenskaper förändrar det under mänsklig konsumtion den mänskliga erfarenheten och effekterna på människan. Med sådana naturliga förmågor skapar det många potentiella fördelar som ger bättre lösningar på icke-botbara sjukdomar, säkrare drogberoende är en stor fråga som regeringen hanterar över hela världen, varje kultur har en tradition av att konsumera narkotiska ämnen. Men i denna uppsats kommer jag att undersöka studien av att använda marijuana som en smärtbehandlingskälla för NFL-spelare. Som tonåring blev jag varnad för effekterna av marijuana legalisering Medical Marijuana Medicare.


Marijuana har varit ett pågående ämne för kontroverser under det senaste decenniet. USA har grävt djupare i drogens effekter och om den har extrema livshotande orsaker. Många medicinska tillstånd inklusive ångest och depression har behandlats med marijuana i Marijuana Medical Marijuana. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare.


Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Skriv mitt papper för mig Köp anpassade uppsatser Gör mitt forskningsuppsats för mig Personligt uttalande Hjälpare Billiga forskningsuppsatser Anpassade forskningsuppsatser Skriva terminsuppsatser till salu Online College Paper Writing Service Betala för uppsatser online Köp College Papers Custom College Papers Alfabetisk beställningsverktyg Hjälp mig skriva min Uppgift Gör mina kurser Online Akademisk uppsatssamling Revidera min uppsats Köpa en avhandling Professionell avhandlingsförfattare Skriv min rapport åt mig Köp ett tal Hjälp mig att skriva en dikt Visa alla.


Relaterade uppsatser. Gratis uppsats om utlämning av Manuel Noriega. Bra essä om att diskutera Kasky V. Bra rekrytering och urval av anställda Forskningspapper Exempel. Politik: Igår, idag och imorgon Exempel på kritiska tänkande. Personlighetsegenskaper och kriminellt beteende. Bra forskningsrapport om depression. Gratis Är mobiltelefoner beroendeframkallande? Verkligheten är ett djupgående ja-uppsatsexempel. Processkarta Research Papers Exempel. Exempel på forskningsrapport om skäl till företagsnedläggningar. Uppsats om problemsituationer som påverkar kunden. Exempel på arbetsstyrka, planering, rekrytering och urval. Gratis prov på HIV-virus. Exempel på kriminalvårdsuppsatser. Exempel på transnationell organiserad brottslighet i Sydostasien Uppsats. Exempel på diskussionsuppsats om undantagsregel. Forskningspapper om övergrepp mot barn.


Gratis ST. Elizabeth Of Hungary School Handbook: Research Paper Exempel. Statistiskt tänkande i vårduppsatsprover. Exempel på uppsats om risker för drogmissbruk och gängmedlemskap hos ungdomar. Relaterade ämnen Droger Uppsats Regering Uppsats Sociologi Uppsats Sociala frågor Uppsats Graviditet Uppsats Psykologi Uppsats Kvinnor Uppsats Utbildning Uppsats Abort Uppsats Politik Uppsats Arbetsplats Uppsats Internet Uppsats Sexuella övergrepp Uppsats Handikapp Uppsats Barn Uppsats Störningar Uppsats Stress Uppsats Alkoholism Uppsats Tonåringar Uppsats Samhälle Uppsats Utveckling Uppsats Human Resource Management Valuppsats Childhood Essay VISA alla.


Typer av argumenterande uppsatser. Droger Argumentativa uppsatser Ethos Argumenterande uppsatser AIDS Argumentativa uppsatser Marijuana Argumentativa uppsatser Nursing Argumentativa uppsatser Kalifornien Argumentativa uppsatser System Argumenterande uppsatser Studenterar Argumentativa uppsatser Smärta Argumentativa uppsatser Vaccination Argumentativa uppsatser Kriminella rättvisa Argumenterande uppsatser Familj Argumentativa uppsatser Hälsa Argumenterande uppsatser Barn Argumenterande uppsatser USA Argumenterande uppsatser Människor Argumenterande uppsatser Sjuka Argumenterande uppsatser Utbildning Argumenterande uppsatser Rökning Argumenterande uppsatser Amerika Argumenterande uppsatser VISA alla.


Populära ämnen i en ros för Emily Abort Djurens rättigheter Djurförsök Artificiell intelligens Beowulf Black Lives Matter Kroppsspråk Mobbning Catcher In The Rye Barnmisshandel Inbördeskriget Kognitiv psykologi Konspirationsteori Covid Dödsstraff Depression Våld i hemmet Dödshjälp Könsroller Global uppvärmning Inklusive Vapenkontroll Hamlet Förintelsen Utbildning Isolering Flugornas herre Macbeth Marijuana Minimilön Fetma hos möss och män Onlineidentitet Organisationsbeteende Othello Pandemi Polis Brutalitet Rasism Romeo och Julia Sociala frågor Hållbarhet The Great Gatsby The Truman Show Den gula tapeten To Kill A Mockingbird Vietnamkriget Andra världskriget.


Anpassad skrift. Premium-databas. E-post Vänligen ange en giltig e-postadress. Matchar inte något konto. Registrera dig för ett konto. glömt ditt lösenord? eller använd ditt sociala mediekonto. Facebook Google. Har inget konto? Internt serverfel. Vänligen försök igen senare. E-post Vänligen ange din e-postadress. Avbryt Skicka. Nytt lösenord. Bekräfta nytt lösenord. lösenord uppdaterat! FÅ WOWESSAYS PREMIUM!

No comments:

Post a Comment